Workshops

Workshop: Finessestrik

Hanne Pjedsted Lørdag kl. 9-12: FÅ PLADSER!

Fine finesser i dit strikketøj handler om teknikker som pæne kanter, ” det næsten perfekte knaphul, særlige opslagninger og aflukninger og meget mere. Alt sammen teknikker der skal bruges i stort set alt strikketøj, uanset om det er egen model eller strik efter en opskrift. Jeg synes finesserne er vigtige for at vi kan kalde vores strik for ”håndstrik”… i stedet for ”hjemmestrik” og ja – det er lidt nørdet, men mon ikke det er det, vi vil?

Medbring: garnrester i uld/ uldblandinger svarende til p 3.5 -4 mm. De helt tynde garner kan være svære at strikke prøverne i, for vi vil kunne se alle detaljer i enhver maske!
Og gerne sygrej/ saks mm.
Arbejdspapirer /kompendium med beskrivelse af teknikkerne udleveres.

Hanne Pjedsted

TILMELD