Standholdere

Magiske Garner

Fine kvalitetsgarner til håndstrik og vævning mm.

Jeg har et sortiment af gode “grundgarner”  i uld, hør og silke. Mit speciale er tynde, fine garner og garner med særlige egenskaber. Nogle er overdrejede, nogle har let ved at filte, nogle indeholder elastan, så de bliver elastiske, andre kan reflektere lys osv. Dette bevirker, at en vævning eller en strikket model ændres i efterbehandling, og der opstår nye strukturer og overflader.
Det føles som ren magi, derfor har jeg valgt at kalde mit firma for Magiske Garner.

I dag udvikles så mange nye materialer. Jeg har lagt noget af min kunststof forskrækkelse fra mig, det er lidt ærgerligt ikke at ville bruge et materiale, bare fordi det er menneskeskabt, man skal bare vælge sine garner med kritisk omhu.

Jeg forhandler kun garner af god kvalitet og langt de fleste garner importeres direkte fra producenten, så fordyrende mellemled undgås. De fleste garner er spolet op på små spoler på 25, 50 eller 100 gram.
Jeg tager gerne garner hjem på bestilling, hvis du har brug for en større mængde eller en særlig farve.

Følg os på Instagram og Facebook

www.magiskegarner.dk