Nyt fra Strikkecamp, Standholdere

Garnvärk

Garnvärk ligger i Nordsjælland – og er meget mere end bare et sted, der sælger garn.
Vi har slået garn, mad og kaffe sammen i ét stort butiksfællesskab medtøj, design, interiør og masser af andet til dig og dit hjem. Der er til en hel udflugt med frokost eller eftermiddagskaffe og så kan du nyde en tur i Fredensborg Slotspark samtidig.

På hylderne finder du mest dansk og nordisk garn fra bl.a. Isager, Filcolana, Onion, Navia, Karen Klarbæk og Mama yarn. Desuden har vi et stort udvalg af bøger, lækkert strikkegrej, masser af løsopskrifter og så gør vi et stort nummer ud af at assistere med både valg af projekt og garn, der passer til dig.

Med til Strikkecamp Storebælt tager vi en masse inspiration til forårs- og sommerstrik. Bl.a. kan du se den nye Poppy Tee fra Ninette Hartwich og flere af Mette Henius modeller i Isager Hør hos os. Vi har også flere af vores egne modeller med både på basisstrik til sommer og efteråret. Og så er det stadig ikke til at komme helt udenom den bløde silkemohair, så vi tager både sommermodeller og et par efterårsklassikere med i mange farver sammen med et udvalg af det lækreste tilbehør, f.eks. tasker til din sommerstrik.

www.garnvaerk.dk

Facebook og Instagram