Nyt fra Strikkecamp, Standholdere

Garna

GARNA er skabt på kærlighed til garn af den ypperste kvalitet. Garn, der kan forvandles til beklædning, som kan holde i årevis og gå i arv.

På garna.dk og de fysiske butikker på Ærø og i Vejen, finder du vores garn af 100% naturlige materialer. Ingen kunststoffer. Og kun de allerbedste fibre: cashmere, camel, alpaca, mohair, yak, lammeuld og silke – Ren luksus!

Med GARNA blev drømmen om at etablere en lille familievirksomhed født, og i dag består GARNA af Birgitte, hendes datter Sabrina og søster Annette. Sammen håndplukker vi garn fra nogle af de bedste producenter i blandt andet Italien.

I Italien er garn og tekstiler af høj kvalitet en tradition, der rækker langt tilbage i historien. Det er et vartegn både i Italiensk tøj og design. Og netop traditionen og historien er en kerneværdi hos os.

Navnet GARNA har vi hentet af det gamle proto-germanske udtryk for garn, og det står som et symbol på vores kærlighed til håndarbejdets rødder og traditioner, som vi i dag viderefører og nytænker med største respekt.

Glæden ved natur og tradition afspejler sig i vores farvepalet, som indeholder både naturfarver, klassiske farver og strejf af farver, der trender lige nu.

Med GARNA ønsker vi netop at knytte vores glæde ved natur, tradition og kvalitet sammen til et lille univers af luksus, som vi gerne vil dele med dig – vi glæder os til at møde dig!

Vores webshop er: www.garna.dk