Workshops

Workshop: Formgivning af strik – modificering og tilretning efter din egen facon og kropstype.

Underviser: Ninette Hartwich

Tidspunkt: Lørdag den 11. juni 2022 kl. 13.15-16.15
Sted: “Langeland”
Pris: 400 kr. 

Bliv lidt klogere på formgivning af strik.
Med udgangspunkt i tilblivelsen af sin bog “Skørter fortæller Ninette først om sit arbejde med strikdesign  og det fokus hun holder på, at strik kan klæde alle kropstyper og størrelser.

Du vil høre om de overvejseser du selv kan gøre dig, om hvordan du forholder sig til egen krop og modificerer og tilretter opskrifter, så de passer til  din kropstype. En god måde at formgive sit strik på, er med vendestrik, hvor man arbejder med forkortede pinde, så efteroplægget giver vi os i kast med garn og pinde. Vendestrik er rigtigt godt til detaljer, som brystindsnit, forhøjet nakke, skrånende skuldre mm, så det skal vi lave prøver på.
Arbejdspapirer/kompendium med beskrivelser af teknikkerne udleveres på workshoppen,.

Medbring garnrester i uld/udldblandinger svarende til p 3,5-4 og tilhørende strikkepinde. De helt tynde garner er ikke så egnede til at strikke prøver i, da vi gerne vil kunne se alle deltager i det strikkede.

Ninette Hartwich

Pris: 400 kr.
Med i prisen for en workshop er kompendium,  workshopkaffe/te og indgangsbillet (armbånd) til Strikkecampen. Billetten gælder lørdag og søndag.

TILMELDING
Du tilmelder dig ved at betale 400 kr. til MobilPay nr. 294496
Vigtigt! I noten skriver du: Opskrift, dit navn, telefon og email.
Når vi har modtaget din betaling, sender vi en mail med kvittering, som du bedes medbringe til workshoppen/indgangen.
(Hvis du ikke har MobilePay kan du sende en mail til info@strikkecamp.dk )

Om Ninette
knitdesignbyninette.com

Ninette er uddannet på Hellerup Textil Akademi, hvor hun havde tilskæring som hovedfag og maskinstrik som bifag. I 2011 åbnede Ninette en garnbutik hvor hun designede til butikken og en smule til garnfirmaer. I 2014 lukkede hun butikken og har siden arbejdet fuld tid med strikdesign for bl.a. forskellige garnfirmaer og magasiner. Ninettes har desuden udgivet en booklet med modeller til småbørn (TrompetTulle og de andre Tumlinger), samt 2 bøger  med strik til kvinder i alle størrelser (Klædestykker og Skørter) samt en del modeller i eget navn.
Mange af Ninettes designs præsenterer hun på hhv. Instagram (@knitdesignbyninette) og Facebook (KnitDesign by Ninette). Bøger og opskrifter sælges fra www.knitdesignbyninette.com og Ravelry.
Ninette designer både til babyer, børn, herrer, damer og pluspiger. Hun tilstræber at hendes designs er kendetegnet ved, at have et enkelt og gennemarbejdet udtryk. Mange modeller strikkes oppefra og ned når det er muligt, især fordi det giver mindre monteringsarbejde og bedre mulighed for tilpasning undervejs for dem der strikker et givent design.