Standholdere

White Nile cotton

Kom og se, duft og mærk det helt unikke bomuldsgarn og se vores strikkeklare kits!

White Nile Cotton
Den danske sygeplejerske Birgit Bonnichsen var i 5 måneder i 2011 udstationeret som frivillig på et børnehjem i Uganda. Med udspring i den enorme fattigdom i landet satte hun gang i et projekt med dyrkning af økologisk bomuld, som skulle give mulighed for vækst i området.
Bomulden dyrkes økologisk i det fattige nordvestlige Uganda med vand fra himlen, det høstes nænsomt og renses, og derefter bliver det spundet på spinderokke fra Danmark. Efterfølgende håndfarves det af Birgit selv i Danmark.
Garnet sælges bl.a. på danske markeder.
Se, duft og mærk det helt unikke bløde garn.
Det vil være muligt at købe bomuldsgarn, banangarn, silkemohair og strikkekits samt vores økologiske cremer og olier på standen.

www.whitenile.dk