Standholdere

by Kiilerich

Hos os finder du håndfarvede garner og spindefibre i strålende farver og lækre kvaliteter

Hvert et fed er farvet med kærlighed til garnet og tanke på miljøet.

Overskydende farve bruges til at farve unikke fed, så intet går til spilde, og vi genbruger alt vores farvevand.

Vi farver med syrefarver, hvilket bare betyder, at farverne bindes i let surt vand. For at opnå dette tilsætter vi citronsyre til farvevandet, så ikke noget skrappere, end at vi sagtens kan have fingrene i det.

Vi har bløde kvalitetsgarner i Merino, Silke, Alpaca og Cashmere, lidt mere rustik Peruviansk Højlandsuld og LatWooL, samt spindefibre i Merino, Silke, BFL og Corriedale. Dyrevelfærden er selvfølgelig i højsæde ved alle fibre.

Du kan finde os på fb og IG som by Kiilerich og se alle vores garner og spindefibre i vores webshop www.bykiilerich.com