Foredrag

Kan strik gå i høje hæle?

Foredrag med Lisa Renner
Tid: Søndag den 4. juni 2023, kl. 14.15
Sted: Loungen
Pris: Gratis når du har armbånd, men dørerne lukkes når lokalet er fyld!!

I dette foredrag går vi på opdagelse i strik, der er tænkt til den smarte del af din garderobe. Vi kommer på en rundtur igennem Lisa Renners bøger og design. Og fokuserer på, hvad der skal til for at strik kan blande sig i modebilledet og blive den flotte del af din garderobe.

Foredraget er gratis, når du har købt armbånd.

OM LISA RENNER
STRIKDESIGNER | FYSIOTERAPEUT | DANSER medl. af Danske Strikdesignere.

Med sin baggrund i dans og fysioterapi tilstræber Lisa at lave beklædning, der om- favner kroppen og hylder vores kurver og former. Det enkle udtryk med fine detaljer, der gør strikkeprocessen spæn- dende for strikkeren er i fokus. Lisa Renner er indehaver af firmaet Pure Knit & Purl, der hører hjemme i Kolding. Firmaet består af butikken på adressen og en webshop på dansk og engelsk.

Lisa har udgivet strikkebøger og arbejdet som freelance strikdesigner hos både Madelinetosh og Burda Nordic.
BØGER Close. 2011 Coco og Sommerfuglen. 2013 Queens Blend. 2016 Queens Blend eng. 2018 R:E:D: Rescue Endangered by Design. 2019 Min Datter har to Maver. 2006 Løgløse Dage. 2007

Følg LISA RENNER på Instagram