Standholdere

Magiske Garner

Fine kvalitetsgarner til håndstrik og vævning mm.

Vi har skønne luksusgarner, i merino, silke, yak, moskus, hør mm.

De fine garner er perfekte til strik. Enten alene til florlette sjaler – eller flere tråde lagt sammen til lidt kraftigere kvaliteter. Det er jo fantastisk, at man kan skabe sin egen kvalitet ved at mixe forskellige garner og farver, jeg bliver aldrig træt at strikke eller væve prøver for at se hvordan kvaliteter, strukturer og farverspil opstår.
Garnerne er ikke kun egnede til væv og strik, jeg har også brodøser og kniplere blandt min kunder. Mange af garnerne kan snildt bruges til det mere klassiske broderi, andre til det mere eksperimenterende.

Vi importere selv vores garner og spoler dem op på små handy minicones. Vi forhandler kun garner af god kvalitet og langt de fleste garner importeres direkte fra producenten, så fordyrende mellemled undgås.

Følg os på Instagram og Facebook

www.magiskegarner.dk