Om

Strikkecamp Storebælt 2020 den 19 – 20. – 21 juni 2020

Strikkecamp Storebælt var Danmarks første strikkecamp, den afholdes hvert år den 3. weekend i juni på Storebælt Camping & Feriecenter, Storebæltsvej 85, 4220 Korsør

Strikkecamp Storebælts vision er at præsentere gode kvalitets garner, formidle ny viden omkring håndværket, sørge for spændende og interessante aktiviteter og skabe basis for hyggeligt samvær.

Vores mål er at blive Danmarks bedste strikkecamp!

Hvert år skydes campen i gang af underholdning fredag aften.

Vi har plads til 20 stande, som udvælges hvert år, så de repræsentere så mange forskellige butikstyper som muligt, nye butikker, gamle kendinge, specialbutikker, gårdbutikker mm.

Du kan melde dig til workshops hos de bedste instruktører inden for strik og tekstil. Hvert år sammensætter vi et varieret program, så der er noget for både begyndere og avancerede strikkere.

På scenen i multihuset er der løbende underholding af forskellig art, det kan være små gratis mikroworkshops, info om forskellige strik- og tekstil relaterede emner, fx fibertyper, nye kurser/uddannelser,  teknikker mm

Vi indbyder hvert år til en strikkekonkurrence. Konkurrencen udskrives i god tid, og alle bidrag udstilles og vises på de social medier. Konkurrencen er for ALLE som ikke arbejder professionelt med strik. Søndag kåres vindere i forskellige kategorier.

Der er en lang tradition på strikkecamp Storebælt for at afholde hurtigstrikkonkurrence, og den tradition fortsætter vi med, det foregår lørdag eftermiddag.

På pladsen er der udendørs aktiviteter  I løbet af dagene er der, strikketure i den smukke natur, demo af plantefarvning eller hvad vi nu kan finde på.

Team Strikkecamp Storebælt
Anne Bøge, Meta Nielsen, Paulette Adam,
Willy Paulsen, Svend Nielsen, Jørgen Qvade

Paulette, Meta og Anne

Læs artiklen i Familiejournalen om den første strikkecamp!